Despre noi

Deratizare, dezinsectie, dezinfectie Bucuresti

Specializati  in servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie, oferim calitate inalta si garantia lucrului bine facut. Intelegem misiunea noastra si folosim doar substante avizate de Ministerul Sanatatii. Combaterea daunatorilor din orice mediu se face cu responsabilitate atat fata de clienti cat si fata de mediul inconjurator.

Elaboram strategii de combatere a daunatorilor cat si masuri de preventie specifice pentru fiecare caz in parte.

Avem toata logistia necesara pentru a oferi servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie atat in Bucuresti cat si in Ilfov. Constatam, intervenim rapid cu solutii de combatere a daunatorilor si luam masuri pentru a impiedica raspandirea oricarui tip de daunator: rozatoare, insecte, germeni.

Pentru servicii profesionale de deratizare, dezinsectie si dezinfectie in Bucuresti, nu ezitati sa ne contactati.

Peste 5 ani de experienta in servicii DDD

Experienta in servicii DDD in Bucuresti ne este aliat. Intelegem nevoile clientilor nostri si venim intotdeauna cu solutii utile si comode pentru clienti si colaboratori. Gestionam cu grija fiecare situatie in parte si intervenim rapid in combaterea daunatorilor din mediul casnic, industrial, spatii comerciale si spatii de depozitare, scoli si gradinite, restaurante, baruri si fast-food-uri, inclusiv curti si gradini.

Credem in preventie si in limitarea pagubelor si elaboram programe eficiente in domeniul DDD. Clientii nostri se pot bucura de strategii personalizate in acest sens si de promtitudinea unui partener gata sa intervina in orice moment.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.