Dezinfectie

Servicii profesionale de dezinfectie Bucuresti

Un mediu curat este echivaletul unui mediu sanatos. Tocmai de aceea intervenim cu servicii de dezinfectie in Bucuresti si Ilfov si dezinfectam atat suprafetele cat si aerul. Inarmati cu solutii eficiente antibacteriene, eliminam microbii si microorganismele care ar putea pune sanatatea si viata oamenilor in pericol.
 
Infestarea cu virusi si microbi poate fi limitata sau chiar oprita cu ajutorul serviciilor noastre profesionale de dezinfectie. In acest sens, dezinfectam spitale, clinici, cabinete medicale, farmacii, institutii de tratament si recuparate, coafoare si frizerii, cabinete veterinare, gari si autogari, institurii publice, scoli si gradinite, restaurante si orice tip de spatiu.
 
Cu personal calificat si substante dezinfectate aprobate de Ministerul Sanatatii, dezinfectam suprafetele si aerul pentru a impiedica infectarea cu virusi si bacterii. Dezinfectarea periodica este o masura profilactica excelenta in lupta cu bacteriile si virusii care se transmit cu usurinta atat la oameni cat si la animale.

Dezinfectie profilactica

Pentru a preveni imbolnavirea cu virusuri si bacterii, recomandam dezinfectia periodica a spatiilor. Distrugem germenii patogeni si orice focar de infectie.

Profesionisti, folosim echipamente, substante si protocoale adecvate pentru fiecare caz in parte.

Dezinfectia de combatere

La primul semn al prezentei unei boli infectioase se recomanda o dezinfectie terapeutica cu scopul de a limita si combate raspandirea bolii.

Cu entuziasm si implicare totala, dezinfectam orice tip de spatiu si luam toate masurile necesare pentru sanatatea dumneavoastra.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.