Dezinsectie

Dezinsectie Bucuresti pentru spatii comerciale

Dezinsectia este o metoda de combatere a insectelor care pot fi daunatoare atat oamenilor cat si animalelor, mai ales prin prisma posibilitatii de a transmite boli infectioase, contagioase si parazitare.

Dezinsectia profilactica ramane cea mai buna masura de preventie. Daca totusi contaminarea spatiilor cu gandaci de bucatarie, molii, plosnite, paianjeni, purici, furnici, viespi s-a produs, e nevoie de inteventia unei echipe DDD specializate in servicii de dezinsectie. Intervenim cu solutii dedicate pentru a elimina atat insectele daunatoare cat si ouale acestora.

In serviciile noastre de dezisectie Bucuresti folosim sisteme de pulverizare eficiente pentru a distruge toate focarele si pentru a indeparta orice insecta daunatoare. Ne miscam rapid si eficient astfel incat activitatea in spatiile dezinfectate sa poate fi reluata cat mai repede.

Asrfe, oferim servicii de dezinsectie pentru spatii industriale, spatii comerciale, depozite, unitati HoReCa, unitati sanitare, institurii de invatamant, institutii publice, birouri etc, inclusiv parcuri,  curti si gradini.

Dezinsectie Bucuresti pentru persoane fizice

Nimeni nu-si doreste acasa gandaci de bucatarie, molii, plosnite, paianjeni, purici, furnici, viespi si acarieni. Toti ne dorim un mediu sigur pentru noi si intreaga familie. Cu toate acestea, este foarte usor sa aducem in case insecte daunatoare care se inmultesc rapid, pisca si pot transmite nenumarate boli.

Tocmai de aceea intervenim rapid cu servicii de dezinsectie in Bucuresti si Ilfov si eliminam din casele dumneavoastra atat insectele cat si oauale acestora. Luam toate masurile pentru o indepartare eficienta a insectelor si recomandam o repetare a actiunii dupa perioada de eclozare.

Indepartam insectele si parazitii cu ajutorul substantelor profesionale care NU sunt toxice pentru oameni si animalele de companie.

Apelati la profesionisti si veti scapa rapid si sigur de orice tip de insecta daunatoare. Protejati-va cu ajutorul serviciilor profesioniste oferite de BEST INOVATIONS IDEA.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.